U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Cleanitex

Met de Cleanitex CXD serie haal je een (semi) professionele ultrasoon reiniger in huis. De Cleanitex CXD ultrasoon reinigers staan garant voor kwaliteitsreiniging en maakt uw voorwerpen tot diep in de poriën schoon. Er zijn veel goedkopere merken in de markt verkrijgbaar, maar deze voldoen niet altijd aan de kwaliteit van de reiniging, waardoor goedkoop achteraf duurkoop blijkt te zijn. Bij de Cleanitex ultrasoon oplossingen is dit zeker niet het geval! De ultrasoon oplossing van Cleanitex zijn voorzien van een 1mm dikke ultrasoontank, een memory stand welke je laatste instellingen onthoud, een goed ultrasoon vermogen per liter en hebben een vaste kabelverbinding. Veel goedkope merken hebben geen vaste kabelverbinding, maar wist u dat hier de meeste stroringen vandaan komen? Daarnaast verwarmt de Cleanitex het ultrasoonbad vanuit de tankbodem, waardoor deze geleidelijk verwarmt en er minder risico is op droogkoken.

Onze specialist adviseert deze Cleanitex ultrasoons reiniger voor:

✔ (Semi) professioneel gebruik: deze ultrasoon reiniger is geschikt voor de zwaardere reinigingsvraagstukken (frequentie: 40 kHz)

✔ De Cleanitex ultrasoonreinigers hebben een 1mm dikke tank van RVS, waardoor deze een langere levensduur hebben.

✔ Ultrasoon vloeistoffen: wij raden je aan om een ultrasoon vloeistof te gebruiken in plaats van een huis-tuin-en-keukenmiddeltje, deze kan de tank sneller doen slijten.

Deze ultrasoon reiniger wordt niet aanbevolen voor:

✖ Intensief gebruik: wanneer je voornemens bent de ultrasoon reiniger continu te gaan gebruiken, dan raden we je een Sonorex ultrasoon reiniger aan.

ℹ Goed om te weten

-Respecteer altijd de minimale vulstand van de ultrasoonreiniger. De minimale vulstand is bij Cleanitex ultrasoonbaden weergegeven door een markering in de tank.

Cleanitex Ultrasoonbaden , veelzijdig inzetbaar voor het ultrasoon reinigen van onder andere pedicure / manicure instrumenten , sieraden , werkplaats uitrusting , garage toepassingen zoals het reinigen van gereedschappen en onderdelen van verbrandingsmotoren zoals injectoren verstuivers , carburatoren van kleine verbrandingsmotoren van bijvoorbeeld grasmaaiers en andere tuin gereedschappen

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst